Behandlinger

Mine behandlinger

“Body SDS kropsterapeutisk behandling”

Body SDS (Body Self Development’s System) er et ambitiøst, danskudviklet behandlingssystem, der er designet til at tage hånd om, og afhjælpe de udfordringer, skavanker og lidelser, det moderne menneske kommer ud for gennem livet.

Body SDS behandlingssystemet rummer udover den fysiske behandling også et psykisk, og et mentalt element, der alt efter den enkeltes behov og ønsker kan inddrages i behandlingen.

På denne måde er der tale om en helhedsorienteret kropsterapi, hvor behandlingen altid tager udgangspunkt i kroppen og sætter den enkeltes behov i centrum.

Body SDS gør en forskel gennem pulserende massageteknikker, ledbevægelser, åndedrætsteknikker, såvel akupunktur og zonetryk der sammensat er med til at frigøre spændinger og blokeringer, derved får kroppen mulighed for at vende tilbage til en mere optimal og selvhelbredende tilstand.

Body SDS kan gøre en positiv forskel for dig, uanset om du kommer med en akut opstået skade eller problemstilling, eller du ønsker at forebygge og vedligeholde sundhed, velvære og livskvalitet.

Body SDS er relevant for ALLE uanset alder og køn.

Lymfedrænage

Væskedrivende, immunstyrkende, udrensende og afgiftende Lymfe kaldes kroppens rensevæske. Væsken indeholder hvide blodlegemer, proteiner, fedt og vand, der dannes ved udsivning fra de mindste blodkar.

Kroppen producerer mellem 2,5 og 4 liter væske i døgnet. Den menneskelige krop med lymfesystemet kan sammenlignes med et akvarium med pumpe og filter, der forhindrer vandet i at forplumre. Når pumpen eller filtre stopper, forsvinder livsgrundlag og fiskene dør. På samme måde er cellerne afhængige af en stadig tilførsel af iltholdigt blod samt frisk vævsvæske.

Lymfedrænage hjælper kroppen til at genskabe kroppen ny energi, hvorved lymfekarene tømmes.

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage er en massageform, der udover at arbejde med bindevævet, også arbejder med det autonome nervesystemet og musklerne. Behandlingen er en særligt dybtgående massage, der afspænder, renser kroppen, løsner op og nedbryder fedtcellerne hvorved kroppen forholder sig smidig og ung.

Der kan anbefales 30 min i Infrarød sauna tæppe før behandlingen, hvilket vil skabe endnu større effekt af bindevævsmassagen.

Infrarød sauna tæppe

Infrarøden påvirker og giver ny energi til cellerne i kroppen. Tæppet giver en saunaeffekt, hvor man bliver varmet helt igennem, kan forvente at komme til at svede rigtig meget, her bliver muskler og knogler gennemvarmet.

Infrarød sauna tæppe er effektiv hvis kroppen er meget spændt i muskulaturen. Kan anbefales før kropsbehandling, men kan også bruges som kompensation for den energi man mangler fra solen.

Infrarøde sauna tæppe kan ligeledes være med til at kickstarte forbrændingen hvis ønsket er at tabe sig.

Psykoterapeutisk samtaler

Tilbydes bla. via Psykodynamisk/ Gestaltterapeutisk Kognitivt adfærdsterapi. ACT- metode (Acceptancen Commitment Terapi).

Erfaring er mange artet: Sociale udsatte børn, og unge. Psyksik/-fyskisk vold – Stresscoach – Afhængighed/Misbrug af forskellig art.

Angst, Depression/Opgivelse-, Personlige krise, Spiseforstyrrelse, Skilsmiss, Konflikthåndtering, Teenageproblematikker, Familieterapi, Par- Gruppe terapi. m.m.

Auricolur øre akupunktur

Øre-Akupunktur kan egentlig kaldes ‘mikro-zoneterapi’ da principperne for diagnose og behandling er de samme som for zoneterapi.

WHO – (World Health Organisation) har udarbejdet en liste over lidelser hvor akupunktur har en dokumenteret effekt.bl.a.

– Lidelser i bevægeapparatet (muskel- og ledsmerter) – Kroniske samt akutte skader. – Bihulebetændelse – Frossen skulder – Gigtsygdomme – Hormonelle forstyrrelser – Hovedpine / Migræne – Højt blodtryk – Immunsygdomme – Kredsløbsproblemer – Lidelser i sanseorganer – Mave- og tarmlidelser – Menstruationsproblemer.

NADA-øre akupunktur

Nada-øre Akupunktur; Et alternativ behandlingsform, der afbalancere /- styrker kroppens funktioner såvel den fysisk/psykisk ubalance – Effektiv behandlingsform eks ift. – Stress, Angst, dårligt blodomløb m.m.