Om

Hvem er jeg?

Anita Ahlquist

Som Autoriseret Body-SDS kropsbehandler, Psykoterapeut, Misbrugsbehandler har jeg siden år 2003 arbejdet med sociale udsatte børn/- unge, og deres familier i døgnregi. Mit primære job er pt. i Sdr Omme Statsfængsel.

Via mit sekundært job på klinikken tilbyder jeg behandlinger til “DIG” i tidsrum, når alle andre holder fri.

Klinikken Mind & Body tilbyder forskellige behandlingstilbud. Hver behandling kan kordineres på kryds & tværs.

Fagligheden er vigtig for at jeg kan tilbyde DIG den bedste mulige behandling, hvorfor anatomi, fysiologi, sygdomslære, og medicin er eksamineret på sygeplejeske niveau, og bestået.

Jeg er RAB-godkendt, hvilket er med til at sikre “DIG” som klient, at jeg løbende deltager på div kursuser for at følge med udviklingen.

Det er afgørende for mig, at du som klient føler dig trygt, og i gode hænder hele vejen igennem et behandlingsforløb. hvorfor dialogen er vigtigt, I fælleskabet få vi afstemt dine behov, før, under og efter den konkrete behandling.

Body-SDS kropsbehandling – og træning har sat et unik aftryk hos mig, med konkret bevis på, at mulighderne for at forene det fysiske, psykiske og mentale er til stede.

Historisk set pådrog jeg en skade i ventsre fod, der forplantede sig til div komplikationer i resten af kroppen. Efter 3x operationer havde jeg en periode over 5år hvor jeg dagligt var afhængig af 2x krykker, støttestrømpe, morfin præparat/-smertestillende, såvel bandagistens speciel syet fodtøj.

Body Sds kropsbehandling har løsnet op fysiks, psykisk, og mentalt i min krop, såvel hos klienter der igennem årene har modtaget behandlinger her på klinikken. Body Sds har indvirkning på kroppens egen proces. Effekten af behandlingen vil kunne opleves op til flere dage efter.